
Fyllda tomater (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 245

Kcal / portion: 200

GBR (GI) / port: 2
Recept: 801 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 17%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Surdegsbröd 2.0 skivor 32%
Matolja (rapsolja) 2.0 msk 30%
Salt 0%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Lägg bröd i en matberedare. Mixa till grova smulor.
- Hetta upp en stekpanna med olja. Lägg i brödet och stek knaprigt. Låt rinna av på papper.
- Skär av lite av botten på tomater så de kan stå. Skär av toppen. Gröp ur dem. Fyll med färskost. Lägg på knapriga smulor. Lägg på fat.