Fyllda tomater (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Surdegsbröd

2.0 

skivor

Matolja (rapsolja)

2.0 

msk

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fyllda tomater (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 245

Kcal / portion: 200

GBR (GI) / port: 2

Recept: 801 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 17%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 82 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Surdegsbröd 2.0 skivor 32%

Matolja (rapsolja) 2.0 msk 30%

Salt 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Lägg bröd i en matberedare. Mixa till grova smulor.
  2. Hetta upp en stekpanna med olja. Lägg i brödet och stek knaprigt. Låt rinna av på papper.
  3. Skär av lite av botten på tomater så de kan stå. Skär av toppen. Gröp ur dem. Fyll med färskost. Lägg på knapriga smulor. Lägg på fat.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem