
Pumpapaj med mashmallows
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 297

Kcal / portion: 336

GBR (GI) / port: 4
Recept: 3359 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 17%
Kolhydrater: 33%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Så lagas efterrättspaj > Äts ej
Om finpajer > Äts ej
Om pumpor > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (45 min )
- Sätt ugnen på 200°C.
- Deg: Blanda snabbt samman pajdegen. Klä en pajform (cirka 28 cm i diameter och gärna med löstagbar botten) med degen. Nagga botten. Ställ den kallt 30 minuter.
- Förgrädda skalet cirka 15 minuter mitt i ugnen.
- Fyllning: Tärna pumpakött. Smält smör och socker i en stekpanna. Lägg i pumpa. Låt det karamelliseras lite. Låt rinna av i en sil. Blanda det med övriga ingredienser. Häll fyllningen i pajskalet.
- Grädda cirka 25 minuter i nedre delen av ugnen.