Pumpapaj med mashmallows
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bitar (10/paj): 10

Så lagas efterrättspaj >

 

 

Om finpajer >

 

 

Om pumpor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pumpapaj med mashmallows

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 297

Kcal / portion: 336

GBR (GI) / port: 4

Recept: 3359 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 17%

Kolhydrater: 33%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 113 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Så lagas efterrättspaj > Äts ej

Om finpajer > Äts ej

Om pumpor > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Deg: Blanda snabbt samman pajdegen. Klä en pajform (cirka 28 cm i diameter och gärna med löstagbar botten) med degen. Nagga botten. Ställ den kallt 30 minuter.
  3. Förgrädda skalet cirka 15 minuter mitt i ugnen.
  4. Fyllning: Tärna pumpakött. Smält smör och socker i en stekpanna. Lägg i pumpa. Låt det karamelliseras lite. Låt rinna av i en sil. Blanda det med övriga ingredienser. Häll fyllningen i pajskalet.
  5. Grädda cirka 25 minuter i nedre delen av ugnen.

Pajdegsalternativ

Söt svensk pajdeg

Pâte sucrée, fransk söt pajdeg

Osötad pajdeg

Proffsets frasiga pajskal

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem