
Sallad på rödbetor med grillad kycklinglårfilé
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 354

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1416 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 4%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vitvinsvinäger 1.0 msk 0%
Kycklinglårfilé 600.0 gram 41%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (45 min )
- Börja med att koka rödbetor. Det tar 15-30 minuter, prova dig fram.
- Bryt blad av romansallad. Dela tomater. Strimla salladslökar. Blanda samman olja, soja, vinäger, honung, salt och peppar.
- När rödbetorna känns mjuka, spola under kallt vatten. Gnugga av skalet. Blanda med dressingen.
- Hetta upp en grillpanna. Krydda kyckling med salt och peppar. Grilla lårfiléerna 3-4 minuter på varje sida.
- Arrangera salladen med alla ingredienser. Avsluta med de grillade kycklinglårfiléerna.