Fläskkarré med råstekt klyftpotatis, bakad schalottenlök och vitlökscreme
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskkarré >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskkarré med råstekt klyftpotatis, bakad schalottenlök och vitlökscreme

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 208

Kcal / portion: 733

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2931 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 15%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 352 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas fläskkarré > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Potatis: Borsta potatis. Skär i klyftor. Halvera schalottenlök. Lägg allt i en ugnsfast form. Klicka över smör. Krydda med salt och peppar. Sätt in i ugnen cirka 30 minuter.
  3. Creme: Skala och finhacka vitlöksklyfta. Blanda alla ingredienser till cremen.
  4. Stek: Hetta upp smör i en stekpanna. Salta och peppra karrén. Stek cirka 3 minuter på varje sida.

Kockens kommentar

Rosta potatis och alla tycker det var gott, skär den i klyftor och dom älskar den. När löken bakas i sitt skal blir den väldigt söt och god.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem