Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 90

Kcal / portion: 819

GBR (GI) / port: 50
Recept: 3277 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 2%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skala potatisen och morötterna.
- Skär kött, morötter och potatis i munstora bitar. Skär löken i 1 cm tjocka klyftor.
- Värm lite vegetabilisk olja i en djup kastrull och fräs fläsket.
- Lägg i lök, potatis och morötter och fräs tillsammans.
- Häll vattnet i pannan och låt koka upp.
- Sänk värmen till låg. Sjud i 30-40 minuter eller tills grönsakerna är mjuka. Ta bort eventuellt skum som stiger till ytan.
- Tillsätt Curry Roux och låt sjuda i ca: 10 minuter.
- Servera Curryn över ångkokt ris.
Kockens kommentar
Har inte testat detta Recept ännu. Använd på egen risk! <3Curry Rice är nästan som en nationalrätt i Japan. Éftersom den är så enkel att tillaga till skillnad från många andra rätter i Japan så är rätten väldigt populär.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv