
Bulgursallad med tonfisk och ajvaryoghurt
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 128

Kcal / portion: 686

GBR (GI) / port: 3
Recept: 2744 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 6%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Bulgur: Koka bulgur i buljong enligt instruktion på förpackningen.
- Skär paprika i strimlor. Skiva oliver grovt. Blanda med kokt bulgur och lite av oljan från paprikan.
- Sås: Rör ihop yoghurt med ajvar och olja.
- Tonfisk: Skär tonfisk i portionsbitar. Vänd dem i sesamfrön. Hetta upp en stekpanna med lite olja. Stek tonfisken i en halv minut på var sida. Salta och peppra. Kyl snabbt.
- Servera.