Marinerade Quorn Bullar på spett
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Körsbärstomater

6.0 

styck

Champinjoner

6.0 

styck

Grillspett

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Marinerade Quorn Bullar på spett

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 95

Kcal / portion: 213

GBR (GI) / port: 1

Recept: 850 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 4%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 224 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Körsbärstomater 6.0 styck 3%

Champinjoner 6.0 styck 4%

Grillspett Äts ej

...

Skapat av
QuornSverige

Tillagning

  1. Marinera: Lägg pesto, tomatpuré, pressad vitlök, socker och kryddor i en skål och rör ihop. Lägg i Quornbullarna och blanda ordentligt så att marinaden fördelas jämnt. Täck över och placera bullarna i kylen innan de ska tillagas.
  2. Sås: Tillred såsen genom att blanda ihop grekiska yoghurt, limejuice, pressad vitlök, hackad persilja och koriander. Täck över och låt dra tills servering.
  3. Grillspett: Skär lök, paprika och champinjoner i 2,5 cm stora bitar.
  4. Trä på paprikan på ett grillspett och varva med de marinerade Quorn Bullarna, lök, champinjoner och tomater. 3-4 Bullar på varje spett.
  5. Grilla: Lägg aluminiumfolie i en grillpanna eller på grillen och placera spetten ovanpå. Häll på lite matolja. Grilla dem i 10-15 minuter på mellanvärme och pensla regelbundet med eventuellt återstående marinad eller olja om det behövs.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem