Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 95

Kcal / portion: 213

GBR (GI) / port: 1
Recept: 850 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 4%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Körsbärstomater 6.0 styck 3%
Champinjoner 6.0 styck 4%
Grillspett Äts ej
...
![]()
Skapat av
QuornSverige
Tillagning
- Marinera: Lägg pesto, tomatpuré, pressad vitlök, socker och kryddor i en skål och rör ihop. Lägg i Quornbullarna och blanda ordentligt så att marinaden fördelas jämnt. Täck över och placera bullarna i kylen innan de ska tillagas.
- Sås: Tillred såsen genom att blanda ihop grekiska yoghurt, limejuice, pressad vitlök, hackad persilja och koriander. Täck över och låt dra tills servering.
- Grillspett: Skär lök, paprika och champinjoner i 2,5 cm stora bitar.
- Trä på paprikan på ett grillspett och varva med de marinerade Quorn Bullarna, lök, champinjoner och tomater. 3-4 Bullar på varje spett.
- Grilla: Lägg aluminiumfolie i en grillpanna eller på grillen och placera spetten ovanpå. Häll på lite matolja. Grilla dem i 10-15 minuter på mellanvärme och pensla regelbundet med eventuellt återstående marinad eller olja om det behövs.