Senapspotatissallad med gravad lax
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Matolja (rapsolja)

0.5 

dl

Salladslök

2.0 

styck

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Senapspotatissallad med gravad lax

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 820

GBR (GI) / port: 4

Recept: 3281 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 8%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 510 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Matolja (rapsolja) 0.5 dl 12%

Salladslök 2.0 styck 0%

 

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Borsta potatis och koka. Låt kallna.
  2. Blanda senap, honung och vinäger, rör sakta i oljan så att det binder.
  3. Skiva potatisen. Blanda med såsen. Skiva salladslök. Vänd i. Servera med gravad lax.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem