Romansallad med granatäpple, avocado och sesamstekt kyckling
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Citronskal

0.5 

styck

Matolja till stekning

2.0 

msk

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Romansallad med granatäpple, avocado och sesamstekt kyckling

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 187

Kcal / portion: 550

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2200 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 14%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 295 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citronskal 0.5 styck 0%

Matolja till stekning 2.0 msk 11%

Salt 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skär ner romansallad i stora bitar. Lägg i kallvatten.
  2. Värm en stekpanna med olja att steka i. Häll ut sesamfrön på en tallrik. Vänd kyckling i sesamfrön. Stek i pannan.
  3. Dela och kärna ur avocado. Skär i strimlor. Slunga salladen torr. Lägg ut på ett fat. Fördela ut avocado. Dela granatäpple och knacka ur kärnorna över salladen.
  4. Skala vitlök. Riv citronskal. Mixa vitlök, citronskal, chili och crème fraiche med en stavmixer. Smaka av med lite salt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem