Thailändsk fläskfilé
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Ris

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Thailändsk fläskfilé

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 106

Kcal / portion: 537

GBR (GI) / port: 10

Recept: 2149 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 4%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 507 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Ris 3.0 dl 40%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skär purjolöken. Skala och skiva vitlöken.
  2. Koka ris.
  3. Stek köttet i smör ca 3 minuter per sida, salta och peppra.
  4. Fräs grönsakerna i smör i en traktörpanna några minuter. Smaksätt med riven ingefära och smula i buljongtärningen. Häll i kokosmjölk och matlagningsyoghurt. Lägg i köttet och låt grytan koka upp.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem