Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 106

Kcal / portion: 537

GBR (GI) / port: 10
Recept: 2149 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skär purjolöken. Skala och skiva vitlöken.
- Koka ris.
- Stek köttet i smör ca 3 minuter per sida, salta och peppra.
- Fräs grönsakerna i smör i en traktörpanna några minuter. Smaksätt med riven ingefära och smula i buljongtärningen. Häll i kokosmjölk och matlagningsyoghurt. Lägg i köttet och låt grytan koka upp.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv