Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 201

Kcal / portion: 361

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1443 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 21%
Fett: 12%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Dela filén i 4 lika stora bitar. Skär en djup längsgående skåra i varje filébit.
- Låt fetaosten rinna av. Mosa den med timjan och honung. Krydda med salt och peppar. Tillsätt crème fraîche och rör till en krämig massa.
- Fördela ut dryga hälften av fyllningen i filébitarna. Fäst ev ihop bitarna med en tandpetare. Grilla filébitarna ca 5-6 minuter per sida. Lägg mot slutet av grillningen på den återstående fyllningen i skårorna.
- Servera med kokt ris och en grönsallad.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv