Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 160

Kcal / portion: 478

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1912 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 11%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skiva svampen. Finhacka löken. Finhacka vitlöken. Klipp persiljan.
- Skär filén i skivor och bryn den på båda sidorna i lite margarin. Tag upp den, salta och peppra.
- Fräs lök och svamp tills vätskan har kokat in och löken är mjuk. Vispa ned buljong och crème fraîche. Tillsätt chilisås, vitlök och soja. Låt såsen koka upp. Lägg i filéskivorna och låt allt koka samman några minuter.
- Klipp baconen i mindre bitar och knaperstek det. Låt rinna av på hushållspapper.
- Smaka av såsen. Strö över bacon, persilja och rosépeppar. Servera med potatismos, ris eller pasta.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv