Fläskfilé rosé
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Bacon

100.0 

gram

Persilja

1.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskfilé rosé

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 160

Kcal / portion: 478

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1912 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 11%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 299 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Bacon 100.0 gram 18%

Persilja 1.0 msk 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Skiva svampen. Finhacka löken. Finhacka vitlöken. Klipp persiljan.
  2. Skär filén i skivor och bryn den på båda sidorna i lite margarin. Tag upp den, salta och peppra.
  3. Fräs lök och svamp tills vätskan har kokat in och löken är mjuk. Vispa ned buljong och crème fraîche. Tillsätt chilisås, vitlök och soja. Låt såsen koka upp. Lägg i filéskivorna och låt allt koka samman några minuter.
  4. Klipp baconen i mindre bitar och knaperstek det. Låt rinna av på hushållspapper.
  5. Smaka av såsen. Strö över bacon, persilja och rosépeppar. Servera med potatismos, ris eller pasta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem