Kasslergryta II
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Grönsaksbuljong }

2.5 

dl

Creme fraiche

5.0 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kasslergryta II

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 718

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2873 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 9%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 537 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Grönsaksbuljong } 2.5 dl 0%

Creme fraiche 5.0 dl 56%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Strimla paprikan. Pressa vitlöken. Strimla köttet.
  2. Fräs köttet med grönsaker, curry och vitlök. Låt det puttra tills grönsakerna är mjuka.
  3. Tillsätt tomatpure, rör om. Vispa ihop mjölet och buljongen till en slät redning, rör ned det i grytan. Ta av grytan från värmen och tillsätt crème fraîchen, låt det sedan få koka upp.
  4. Serveras gärna med ris.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem