Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 718

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2873 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 9%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Strimla paprikan. Pressa vitlöken. Strimla köttet.
- Fräs köttet med grönsaker, curry och vitlök. Låt det puttra tills grönsakerna är mjuka.
- Tillsätt tomatpure, rör om. Vispa ihop mjölet och buljongen till en slät redning, rör ned det i grytan. Ta av grytan från värmen och tillsätt crème fraîchen, låt det sedan få koka upp.
- Serveras gärna med ris.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv