Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 134
            Kcal / portion: 718
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 2873 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 9%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Strimla paprikan. Pressa vitlöken. Strimla köttet.
 - Fräs köttet med grönsaker, curry och vitlök. Låt det puttra tills grönsakerna är mjuka.
 - Tillsätt tomatpure, rör om. Vispa ihop mjölet och buljongen till en slät redning, rör ned det i grytan. Ta av grytan från värmen och tillsätt crème fraîchen, låt det sedan få koka upp.
 - Serveras gärna med ris.
 
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv