Musselsandwich med äpple och lök
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 16

 

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Musselsandwich med äpple och lök

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 263

Kcal / portion: 222

GBR (GI) / port: 4

Recept: 3559 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 15%

Kolhydrater: 24%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 85 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Lägg senap, socker, vinäger, salt och peppar i en bunke. Tillsätt, under vispning, sakta matolja i en tunn stråle tills det tjocknar.
  2. Hacka dill. Rör ner. Grovhacka musselkött. Finhacka lök. Skiva äpple tunt. Blanda med såsen.
  3. Lägg lite av blandningen på hälften av bröden. Lägg på de övriga brödskivorna. Täck med en lätt fuktig handduk. Ställ in i kylen cirka 20 minuter, gärna med en lätt tyngd på.
  4. Kantskär brödet. Skär sedan i trianglar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem