Musselsandwich med äpple och lök
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 263
            Kcal / portion: 222
            GBR (GI) / port: 4
Recept: 3559 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 15%
Kolhydrater: 24%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Lägg senap, socker, vinäger, salt och peppar i en bunke. Tillsätt, under vispning, sakta matolja i en tunn stråle tills det tjocknar.
 - Hacka dill. Rör ner. Grovhacka musselkött. Finhacka lök. Skiva äpple tunt. Blanda med såsen.
 - Lägg lite av blandningen på hälften av bröden. Lägg på de övriga brödskivorna. Täck med en lätt fuktig handduk. Ställ in i kylen cirka 20 minuter, gärna med en lätt tyngd på.
 - Kantskär brödet. Skär sedan i trianglar.