Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 610

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2441 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 7%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Tina broccolin och koka den nätt och jämt mjuk i lättsaltat vatten.Låt den rinna av och lägg den sedan i botten på en ugnsform.
- Sås: Skär skinkan i små tärningar och fräs den.
- Ta bort pannan från värmen. Strö över vetemjöl och rör om. Blanda ner grädden och mjölken. Låt såsen koka sakta i tre-fyra minuter under omrörning. Krydda med svartpeppar, salt och senapspulver.
- Häll såsen över broccolin och strö över osten.
- Sätt i ugn 200 grader i 20 minuter.