Rödbetor med rosmarinhonung, parmesan och pinjenötter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Parmesan

50.0 

gram

Blandsallat

 

 

Flingsalt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rödbetor med rosmarinhonung, parmesan och pinjenötter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 229

Kcal / portion: 341

GBR (GI) / port: 7

Recept: 1365 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 12%

Kolhydrater: 26%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 149 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Parmesan 50.0 gram 13%

Blandsallat 0%

Flingsalt 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (50 min )

  1. Koka rödbetor i rikligt med vatten. Spola kallt en liten stund. Gnid av skalet.
  2. Lägg honung och rosmarin i en kastrull. Värm lätt.
  3. Rosta pinjekärnorna i en torr teflonpanna. Rör hela tiden så det inte bränns.
  4. Lägg de varma rödbetorna på ett fat. Ringla över honung. Strö över pinjekärnor. Lägg på valfri sallad. Hyvla över parmesan. Glöm inte flingsalt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem