
Rödbetor med rosmarinhonung, parmesan och pinjenötter
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 229

Kcal / portion: 341

GBR (GI) / port: 7
Recept: 1365 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 12%
Kolhydrater: 26%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (50 min )
- Koka rödbetor i rikligt med vatten. Spola kallt en liten stund. Gnid av skalet.
- Lägg honung och rosmarin i en kastrull. Värm lätt.
- Rosta pinjekärnorna i en torr teflonpanna. Rör hela tiden så det inte bränns.
- Lägg de varma rödbetorna på ett fat. Ringla över honung. Strö över pinjekärnor. Lägg på valfri sallad. Hyvla över parmesan. Glöm inte flingsalt.