Bakade primörbetor med ansjovissmör
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så ugnslagas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bakade primörbetor med ansjovissmör

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 106

Kcal / portion: 476

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1904 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 7%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 450 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så ugnslagas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (50 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Borsta alla rotsaker noggrant. Dela stora så de får ungefär samma storlek. Lägg i en ugnsfast form. Häll över olja. Salta och peppra. Sätt in i ugnen cirka 40 minuter.
  3. Vispa undet tiden smöret vitt med elvisp. Tillsätt anjovis och fortsätt vispa.
  4. Tag ut rotsakerna. Klicka över anjovissmöret och låt det sakta smälta. Salta. Garnera med hackad persilja.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem