Fläskfilé i het sås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Tillbehör:

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskfilé i het sås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 120

Kcal / portion: 526

GBR (GI) / port: 19

Recept: 2102 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 2%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 439 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör:
Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Strimla fläskfilé. Finhacka lök.
  2. Smält smör i en panna. Häll på vinäger och juice. Rör ner tomatpuré. Blanda sedan i resten av ingredienserna utan kött. Koka upp.
  3. Lägg i köttet. Sjud i cirka 30 minuter.
  4. Koka ris enligt anvisning på paketet.
  5. Servera grytan med ris.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem