Kassler på potatisbädd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kassler

500.0 

gram

Ost

250.0 

gram

Paprikapulver

2.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kassler på potatisbädd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 167

Kcal / portion: 702

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2810 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 9%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 420 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Kassler 500.0 gram 19%

Ost 250.0 gram 32%

Paprikapulver 2.0 tsk 1%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Ugn 225°C. Skala och skiva potatis. Strimla purjolök. Skiva kassler.
  2. Lägg potatis och purjolök i en smord ugnssäker form, salta och peppra mellan varven. Häll på grädde och sätt in formen i ugnen ca 30 minuter.
  3. Ta ut gratängen och lägg på kasslerskivorna. Täck dem med ost och gratinera färdigt i ca 15 minuter till. Strö över paprikapulver.
  4. Servera med kokt potatis eller ris och sallad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem