Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 391
            Kcal / portion: 1102
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 4409 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 24%
Fett: 32%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Persilja finhackad 1.0 dl 0%
Salt 0.5 tsk 0%
Vitpeppar 2.0 krm 0%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölet under kraftig omrörning.
 - Späd på först med vattnet lite i taget, sedan mjölken. Koka upp såsen under omrörning. Låt såsen småkoka 4-5 minuter.
 - Tillsätt persiljan. Smaksätt.
 - Knaperstek stekfläsket i torr stekpanna.
 - Servera med kokt potatis.
 
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv