Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 137
            Kcal / portion: 482
            GBR (GI) / port: 1
Recept: 1929 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 11%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Gul lök 2.0 styck 5%
Tomater 2.0 styck 2%
Hårdost riven 1.0 dl 8%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Ugn 225°C. Skär jack i korven. Lägg korven i en ugnssäker form.
 - Skiva tomaterna. Skär löken så det blir ringar eller halva ringar. Fyll korven med löken och tomater.
 - Häll på krossade tomater. Strö på riven ost. Sätt in i mitten i ugnen och stek i 20-25 minuter.
 - Servera med kokt ris eller kokt potatis.
 
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv