Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 262

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1048 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 3%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Svartpeppar 1.0 tsk 1%
Kajennpepparpulver 0.5 tsk 0%
Smör normalsaltat 2.0 msk 18%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Skär fläskfilén i 1 -1½ cm skivor. Finhacka schalottenlök. Fräs lök och kött i en wok.
- Häll på vinäger, vitt vin och tomatpurén. Blanda sedan i resten av ingredienserna. Koka upp. Rör runt sakta emellanåt.
- Rör ut majsstärkelsen i lite vatten och tillsätt det under omrörning. Låt sjuda 10-15 minuter.
- Serveras med ris.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv