Fläskfilé i orientalisk sås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Svartpeppar

1.0 

tsk

Kajennpepparpulver

0.5 

tsk

Smör normalsaltat

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskfilé i orientalisk sås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 262

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1048 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 3%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 271 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Svartpeppar 1.0 tsk 1%

Kajennpepparpulver 0.5 tsk 0%

Smör normalsaltat 2.0 msk 18%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Skär fläskfilén i 1 -1½ cm skivor. Finhacka schalottenlök. Fräs lök och kött i en wok.
  2. Häll på vinäger, vitt vin och tomatpurén. Blanda sedan i resten av ingredienserna. Koka upp. Rör runt sakta emellanåt.
  3. Rör ut majsstärkelsen i lite vatten och tillsätt det under omrörning. Låt sjuda 10-15 minuter.
  4. Serveras med ris.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem