Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 97
            Kcal / portion: 262
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 1048 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 3%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Svartpeppar 1.0 tsk 1%
Kajennpepparpulver 0.5 tsk 0%
Smör normalsaltat 2.0 msk 18%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Skär fläskfilén i 1 -1½ cm skivor. Finhacka schalottenlök. Fräs lök och kött i en wok.
 - Häll på vinäger, vitt vin och tomatpurén. Blanda sedan i resten av ingredienserna. Koka upp. Rör runt sakta emellanåt.
 - Rör ut majsstärkelsen i lite vatten och tillsätt det under omrörning. Låt sjuda 10-15 minuter.
 - Serveras med ris.
 
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv