Minipajer med kryddig färs
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal småpajer: 26

Kockskolan:

 

Så lagas matpajer >

 

 

Om tomatsåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Minipajer med kryddig färs

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 281

Kcal / portion: 178

GBR (GI) / port: 1

Recept: 4634 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 21%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 63 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas matpajer > Äts ej

Om tomatsåser > Äts ej

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (40 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Pajdeg: Blanda snabbt samman degen i matberedare eller för hand. Tumma ut degen i stadiga aluminiumformar. Nagga och ställ in i kyl så länge.
  3. Fyllning: Skala och hacka lök. Fräs lök mjuk i smör. Tillsätt färs och stek den smulig. Krydda med salt och peppar.
  4. Tillsätt tomatsås och smaka av med örtkryddor. Låt alltsammans puttra samman i ett par minuter. Låt svalna något.
  5. Paj: Lägg kycklingfärsröra och riven ost i formarna. Vispa samman äggstanningen. Salta och peppra något och fördela i formarna.
  6. Grädda i ugnen 20-25 minuter, tills stanningen har fått fin färg.
  7. Servera: Garnera med halverade körsbärstomater. Smaklig måltid!

Kockens kommentar

Läs mer > Så lagas matpajer.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem