Filégryta med champinjoner
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vitpeppar

2.0 

krm

Matolja (rapsolja)

2.5 

msk

Smör normalsaltat

1.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Filégryta med champinjoner

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 92

Kcal / portion: 343

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1372 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 5%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 373 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vitpeppar 2.0 krm 0%

Matolja (rapsolja) 2.5 msk 22%

Smör normalsaltat 1.0 msk 7%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Skiva svampen. Klyfta löken. Strimla skinkan. Skär filén på snedden i ca 1 cm tjocka skivor.
  2. Hetta upp oljan i en wok och lägg i köttet. Salta och peppra. Tillsätt paprika, skinka och lök.
  3. Fräs svampen separat i smör några minuter tills vattnet försvunnit. Häll över i woken. Häll på buljong och sjud ca 15 minuter under lock.
  4. Blanda samman mjölk och maizenamjöl. Häll redningen i woken, rör om. Sjud i 2-3 minuter. Rör ner sambal oelek.
  5. Servera med ris eller kokt potatis.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem