Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 141

Kcal / portion: 362

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1447 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 10%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Paprikapulver 0.5 tsk 0%
Kajennpepparpulver 0.5 tsk 0%
Dragon torkad 0.5 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Hacka lök. Strimla paprika. Strimla kassler.
- Fräs kassler, lök och paprikan i smöret. Häll över crème fraîchen. Smaksätt och låt småkoka ca 10 minuter.
- Servera med potatis, ris eller pasta med en fräsch sallad till.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv