Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 354

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1416 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 2%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skär fläskfilé i små kuber. Blanda soja och ägg i en rymlig bunke, vänd ned filékuberna i blandningen, marinera ett par minuter.
- Vänd köttbitarna i majsmjölet så att de blir jämt täckta. Hetta upp rikligt med olja i en wok. Stek lite kött åt gången, lyft ur och låt det rinna av.
- Hetta upp olja i woken igen och stek grönsakerna och ananas hastigt. Tillsätt sesamolja och söt/sur-sås. Koka upp och lägg i köttet. Krydda. Sjud ca 10 minuter.
- Servera med ris.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv