Fläskfilé med rosépeppar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Persilja grovhackad

 

 

Hushållsmargarin 80% fett

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskfilé med rosépeppar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 570

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2279 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 11%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 354 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Persilja grovhackad 0%

Hushållsmargarin 80% fett 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Finhacka lök och vitlök.
  2. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Bryn filén i margarin. Salta och peppra. Ta upp köttet.
  3. Fräs löken. Blanda i crème fraîche, buljong, chilisås, soja, worcestershiresås och vitlök. Rör om och koka några minuter.
  4. Lägg ner kött och rosépeppar i såsen. Låt allt bli varmt. Strö hackad persilja över.
  5. Servera med klyft- eller pressad potatis.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem