Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 570

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2279 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 11%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Finhacka lök och vitlök.
- Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Bryn filén i margarin. Salta och peppra. Ta upp köttet.
- Fräs löken. Blanda i crème fraîche, buljong, chilisås, soja, worcestershiresås och vitlök. Rör om och koka några minuter.
- Lägg ner kött och rosépeppar i såsen. Låt allt bli varmt. Strö hackad persilja över.
- Servera med klyft- eller pressad potatis.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv