Godaste filégrytan
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Persilja grovhackad

1.0 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Godaste filégrytan

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 216

Kcal / portion: 610

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2440 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 17%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 282 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Persilja grovhackad 1.0 dl 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Skär fläskfilé i ½ centimeter tjocka skivor. Stek köttet i en panna så det får färg, salta och peppra. Lägg det sedan i en gryta. Skölj ur pannan med vatten och töm över köttet i grytan. Lägg i buljong och grädde och koka i 1 timma. Späd på under tiden så det inte kokar torrt.
  2. Töm i crème fraîche och redning, koka upp till en tjockare sås. Rör ner osten och låt den smälta. Värm försiktigt efter du lagt i osten. Och rör hela tiden så det inte fastnar i botten.
  3. Stek champinjoner och vitlök i pannan och töm sedan i grytan. Rör om. Smaka av om mer salt eller peppar behövs. Strö över den hackade persiljan.
  4. Servera med ris eller potatis.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem