Fläskfilé från Karibien
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Hönsbuljong avfettad

2.0 

dl

Kokosmjölk (-dryck)

2.0 

dl

Salt och svartpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskfilé från Karibien

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 133

Kcal / portion: 316

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1263 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 8%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 238 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Hönsbuljong avfettad 2.0 dl 1%

Kokosmjölk (-dryck) 2.0 dl 27%

Salt och svartpeppar 0%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Skala och hacka löken. Hetta upp 1 msk olja i stekpannan. Fräs lök och curry tills löken har blivit mjuk, ca 3 minuter.
  2. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor och vänd dem i mjölet. Tillsätt 1 msk olja i stekpannan. Bryn till köttet är genomstekt, 2-3 minuter på varje sida.
  3. Tillsätt buljong, kokosmjölk, salt och peppar i pannan. Låt koka upp. Sänk värmen och låt såsen sjuda tills den tjocknar lätt, ca 20 minuter.
  4. Koka ris eller potatis att servera till.

Kockens kommentar

Tips! Man kan byta ut kokosmjölken mot matlagningsgrädde. Strö i så fall kokosflingor över rätten precis innan den serveras.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem