Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 165

Kcal / portion: 816

GBR (GI) / port: 10
Recept: 3264 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 12%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vitpeppar 1.0 krm 0%
Örtkryddor torkade 2.0 krm 0%
Konjak/brandy 2.0 msk 2%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Skala och koka potatisen. Mosa, tillsätt mjölk, smör och salt.
- Skala och finhacka purjon, blanda med moset och bred ut i en vid, smord, ugnssäker form.
- Lös upp buljongtärningen i lite hett vatten i en kastrull. Rör i crème fraîche, senap, kryddor och ev konjak. Låt såsen koka upp och bred den sedan över korven. Gratinera i ca 20 minuter.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv