Kasslergratäng
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Peppar

1.0 

krm

Tomater

2.0 

styck

Gratängost 17% fett

100.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kasslergratäng

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 615

GBR (GI) / port: 13

Recept: 2460 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 7%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 416 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Peppar 1.0 krm 0%

Tomater 2.0 styck 1%

Gratängost 17% fett 100.0 gram 11%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200°C. Bred ut riset i en smord ungsform. Skiva kasslern och lägg på den på risbädden.
  2. Koka upp grädde, blanda ner ädelost, pressad vitlök och peppar. Häll såsen över kasslern.
  3. Lägg på skivade tomater och strö över gratängosten. Gratinera i ca 20 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem