Potatissallad till grillad korv
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Purjolök strimlad

1.0 

dl

Äpple syrligt

1.0 

styck

Ägg hårdkokta

2.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Potatissallad till grillad korv

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 110

Kcal / portion: 367

GBR (GI) / port: 9

Recept: 1468 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 5%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 334 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Purjolök strimlad 1.0 dl 1%

Äpple syrligt 1.0 styck 3%

Ägg hårdkokta 2.0 styck 10%

...

Skapat av
vinca

Tillagning

  1. Koka potatis och låt den kallna. Skär i tärningar och lägg åt sidan.
  2. Koka äggen och låt dem kallna. Hacka sedan smått (läggs ovanpå salladen).
  3. Blanda ihop majonnäs, gräddfil, kaviar och ketchup för sig i en skål. Ställ åt sidan.
  4. Finstrimla ättiksgurka och häll i 1-2 msk gurklag.
    Finhacka rödlöken, finstrimla purjolök och riv äpplet.
  5. Blanda allt och vänd försiktigt ner potatistärningarna. Strö ägg ovanpå.

Kockens kommentar

Ett flitigt använt 70-tals recept ur egen samling. Salladen är särskilt god till grillad korv av alla sorter, men passar bra till annat grillat eller stekt, t.ex kassler.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem