Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 110

Kcal / portion: 367

GBR (GI) / port: 9
Recept: 1468 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 5%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Purjolök strimlad 1.0 dl 1%
Äpple syrligt 1.0 styck 3%
Ägg hårdkokta 2.0 styck 10%
...
![]()
Skapat av
vinca
Tillagning
- Koka potatis och låt den kallna. Skär i tärningar och lägg åt sidan.
- Koka äggen och låt dem kallna. Hacka sedan smått (läggs ovanpå salladen).
- Blanda ihop majonnäs, gräddfil, kaviar och ketchup för sig i en skål. Ställ åt sidan.
- Finstrimla ättiksgurka och häll i 1-2 msk gurklag.
Finhacka rödlöken, finstrimla purjolök och riv äpplet. - Blanda allt och vänd försiktigt ner potatistärningarna. Strö ägg ovanpå.