Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 147

Kcal / portion: 409

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1638 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 10%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om kolhydratbantning > Äts ej
Analys LCHF-metoden > Äts ej
...
![]()
Skapat av
LCHF för tjejer
Tillagning
- Tvätta och borsta musslor. Kontrollera att alla musslor är stängda.
- Skala och finhacka schalottenlök och morot. Finhacka zucchini. Skiva chili. Grovhacka persilja.
- Smält smör i en panna. Fräs alla grönsaker tills de är halvmjuka. Lägg i musslorna. Fräs dem. Tillsätt vin, buljong och grädde. Koka tills musslorna öppnat sig. Blanda i persilja. Servera direkt.