Halstrad lax med avokado och tomatsallad (LCHF)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Halstrad lax med avokado och tomatsallad (LCHF)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 169

Kcal / portion: 719

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2877 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 15%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 427 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Analys LCHF-metoden > %

...

Skapat av
LCHF för tjejer

Tillagning

  1. Mixa alla ingredienser till dressingen. Förvara i burk fram till servering.
  2. Halstra eller grilla lax ett par minuter per sida. Droppa över lite olivolja efter stekning. Krydda med flingsalt och svartpeppar.
  3. Tärna tomat och avokado. Lägg upp sallad på tallrikar. Lägg fisk, avokado och tomat ovanpå. Fördela över dressingen. Servera med en citronklyfta.

Kockens kommentar

Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem