Potatissoppa med kryddiga hasselnötter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas potatis >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Potatissoppa med kryddiga hasselnötter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 45

Kcal / portion: 360

GBR (GI) / port: 9

Recept: 1439 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 2%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 806 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas potatis > Äts ej

...

Skapat av
Maximillian

Tillagning (50 min )

  1. Skala och tärna potatis. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs potatis, lök, vitlök och rosmarin i olivolja i en tjockbottnad kastrull utan att bränna.
  2. Häll på buljong eller vatten. Låt sjuda under lock 40-45 minuter, tills potatisen är mjuk.
  3. Tillbehör: Hacka nötter grovt. Rosta i lite olivolja i en varm stekpanna. Krydda med rosmarin och salt.
  4. Mixa soppan med en stavmixer eller i en kannmixer. Salta och peppra. Servera med nötter och eventuellt bröd.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem