Airams kålgott i gryta (LCHF-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 5

 

Kockskolan:

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Airams kålgott i gryta (LCHF-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 153

Kcal / portion: 578

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2888 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 12%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 378 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Analys LCHF-metoden > %

...

Skapat av
LCHF-kokbok

Tillagning

  1. Grovtärna vitkål. Skala och hacka lök. Stek i omgångar i smör. Bryn färsen separat i smör.
  2. Blanda samman kål, lök och färs. Salta och peppar med alla sorters peppar. Häll i en skvätt soja för färgen. Tillsätt grädde och crème fraiche. Låt puttra 15-20 minuter tills kålen är mjuk.
  3. Serveras med osockrade eller lättsockrade lingon.

Kockens kommentar

Dietkokbokens kommentar: Låg portionsvikt vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem