Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 153

Kcal / portion: 578

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2888 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 12%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Grovtärna vitkål. Skala och hacka lök. Stek i omgångar i smör. Bryn färsen separat i smör.
- Blanda samman kål, lök och färs. Salta och peppar med alla sorters peppar. Häll i en skvätt soja för färgen. Tillsätt grädde och crème fraiche. Låt puttra 15-20 minuter tills kålen är mjuk.
- Serveras med osockrade eller lättsockrade lingon.