Stekt fläskkotlett med rostade tomater, vitlök och borlottibönor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas kotlett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Stekt fläskkotlett med rostade tomater, vitlök och borlottibönor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 139

Kcal / portion: 602

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2409 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 9%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 435 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas kotlett > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på grill.
  2. Tillbehör: Skala och hacka lök och vitlök. Lägg i botten på en ugnsfast form. Halvera tomaterna och lägg dom på löken med skinnsidan upp. Strö över timjan och ringla över olivolja. Strö över lite salt och peppar. Sätt in i ugnen i cirka 10 minuter, tomatskalen ska bli lite brända.
  3. Tag ut tomaterna. Dra av det mesta av tomatskalet. Häll av vätskan från bönburken. Blanda försiktigt med tomaterna. Pressa över citron. Vänd i hackad persilja. Värm på.
  4. Kött: Riv citronskal. Blanda med olivolja. Doppa rosmarinkvisten däri. Pensla köttet lätt och lägg i het stekpanna.
  5. Pensla på med citron/rosmarinoljan. Lägg i en klick smör, ös lite med fettet. Salta och peppra.
  6. Grilla tills köttet är klart, cirka 2-3 minuter på varje sida.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem