Ostfylld portabello med sallad (GI-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ostfylld portabello med sallad (GI-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 343

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1371 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 15%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 199 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Lauritzon & Davidsson

Tillagning

  1. Ta bort foten på svamp. Fördela skinkskivor på hälften av svamphattarna. Riv mozzarella. Lägg en rejäl näve ost över skinkan. Toppa med basilikablad. Täck med resten av svamphattarna. Tryck till ordentligt.
  2. Hetta upp en stekpanna. Penska svamparna med olivolja. Lägg i pannan. Lägg på en tyngd, t.ex. en liten gjutjärnspanna så att de trycks ihop. Vänd efter någon minut. Stek tills osten har smält och svampen mjuknat.
  3. Rosta pinjenötter i torr panna. Lägg upp sallad på tallrikar. Droppa lite olivolja och vinäger över. Strö på lite flingsalt. Dra några varv med pepparkvarn. Lägg på svampen. Toppa med rostade pinjenötter.

Kockens kommentar

GBR 0 = mycket lågt. Portionsvikten är mycket låg. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem