Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 155

Kcal / portion: 517

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2069 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 9%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Doppa tomater i kokhett vatten. Flå dem. Skär i klyftor. Ta bort kärnorna. Skär köttet i små tärningar.
- Skala och finhacka vitlök. Hacka eller klipp gräslök.
- Värm smör i en stekpanna. Bryn skaldjur hastigt. Häll på pernod eller cognac. Tänd på. Låt det brinna tills det slocknar.
- Lägg i vitlök och tomat. Häll på grädde. Låt koka ihop. Smaka av med salt, peppar, anis och citronjuice. Garnera med gräslök vid servering.