
Plateau de fruits de mer, skaldjursplatå
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 1128

GBR (GI) / port: 10
Recept: 4514 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 17%
Fett: 3%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Så kokas skaldjur > Äts ej
Så kokas hummer > Äts ej
Så öppnas ostron > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning
- Koka skaldjuren (utom ostron) enligt separata recept. Läs mer > Så kokas skaldjur.
- Skaldjuren serveras kalla.