Vegetarisk julskinka av kålrot
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Vegetarisk julskinka av kålrot

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 65

Kcal / portion: 131

GBR (GI) / port: 7

Recept: 525 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 1%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 201 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (3 tim )

  1. Ansa lök. Koka upp kålrot med lök, kryddpeppar, salt och vatten så att det täcker. Koka tills kålroten är mjuk rakt igenom, cirka 1½-2 timmar beroende på storlek. Skala kålrot.
  2. Sätt ugnen på 225°C.
  3. Panera: Blanda senap med äggula. Pensla senapen på kålroten. Strö över ströbröd.
  4. Ställ in i ugnen tills griljeringen har fått färg utan att bränna, cirka 10 minuter.
  5. Skär i tunna skivor och servera med senap och knäckebröd.

Kockens kommentar

Smakar förvånansvärt likt skinka.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem