
Paprikagriljering av julskinka
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 149

Kcal / portion: 4164

GBR (GI) / port: 0
Recept: 4164 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 24%
Fett: 5%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om griljering > Äts ej
Så lagas skinka > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 225°C.
- Kärna ur paprika och chili. Lägg paprika och chili på ett bakplåtspapper. Rosta i ugnen tills de får färg. Låt svalna något. Dra bort skalet.
- Lägg paprika, ajvar relish, äggulor, vitlök, chili och kryddor i en mixer. Mixa slätt.
- Sikta lite majsmjöl över skinkan. Bred över paprikablandningen. Sikta över ströbröd. Sätt in i ugnen och griljera i cirka 10 minuter.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv