Paprikagriljering av julskinka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal skinkor: 1

Kockskolan:

 

Om griljering >

 

 

Så lagas skinka >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Paprikagriljering av julskinka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 149

Kcal / portion: 4164

GBR (GI) / port: 0

Recept: 4164 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 24%

Fett: 5%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 2792 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om griljering > Äts ej

Så lagas skinka > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.

  2. Kärna ur paprika och chili. Lägg paprika och chili på ett bakplåtspapper. Rosta i ugnen tills de får färg. Låt svalna något. Dra bort skalet.

  3. Lägg paprika, ajvar relish, äggulor, vitlök, chili och kryddor i en mixer. Mixa slätt.

  4. Sikta lite majsmjöl över skinkan. Bred över paprikablandningen. Sikta över ströbröd. Sätt in i ugnen och griljera i cirka 10 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem