Kycklingspett med kanel, lagerblad och cheddarcreme (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Småportioner: 4

Creme fraiche

2.0 

dl

 

Grillspett av trä

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingspett med kanel, lagerblad och cheddarcreme (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 241

Kcal / portion: 532

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2130 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 14%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 220 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Creme fraiche 2.0 dl 30%

 

Grillspett av trä Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min + 24 tim )

  1. Skär kyckling i cm-tjocka strimlor. Blanda soja, sirap, glögg, kanel och lagerblad i en skål. Lägg i kycklingen och låt ligga till nästa dag.
  2. Riv ost. Koka upp creme fraiche. Drag från värmen. Tillsätt osten. Rör slätt och ställ svalt.
  3. Sätt ugnen på 200°C.
  4. Trä kycklingen på spett. Lägg på plåt. Sätt in i ugnen 10-12 minuter.
  5. Lägg upp spetten på ett fat och dippa i cheddarcremen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem