
Kycklingspett med kanel, lagerblad och cheddarcreme (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 241

Kcal / portion: 532

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2130 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 14%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min + 24 tim )
- Skär kyckling i cm-tjocka strimlor. Blanda soja, sirap, glögg, kanel och lagerblad i en skål. Lägg i kycklingen och låt ligga till nästa dag.
- Riv ost. Koka upp creme fraiche. Drag från värmen. Tillsätt osten. Rör slätt och ställ svalt.
- Sätt ugnen på 200°C.
- Trä kycklingen på spett. Lägg på plåt. Sätt in i ugnen 10-12 minuter.
- Lägg upp spetten på ett fat och dippa i cheddarcremen.