Pepparkaksgriljering julskinka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal skinkor: 1

Kockskolan:

 

Om griljering >

 

 

Så lagas skinka >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pepparkaksgriljering julskinka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 4466

GBR (GI) / port: 1

Recept: 4466 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 26%

Fett: 6%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 2578 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om griljering > Äts ej

Så lagas skinka > Äts ej

...

Skapat av
Tina Nordström

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 220°C.
  2. Blanda senapen, honungen och äggulorna. Skär bort lite av svålen på skinkan och bred ut senapsblandningen.
  3. Krossa pepparkakorna och blanda med ingefäran. Fördela över skinkan. Griljera i ugnen i 5-10 minuter.

Kockens kommentar

Griljering till en stor julskinka, cirka 2,5 kilo.

Griljerad julskinka håller sig ungefär 1 vecka i kylen vid högst 8°C. Men tänk nu på att om julskinkan åker fram och tillbaka i rumstemperatur så förkortas hållbar­heten. Räknar du med att du får mycket julskinka över? Dela den och frys in hälften.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem