
Bulgursallad med halloumi och mango
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 168

Kcal / portion: 615

GBR (GI) / port: 6
Recept: 2462 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 10%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
Honung flytande 1.0 msk 3%
Olivolja till stekning 1.0 msk 5%
...
![]()
Skapat av
Anna, Kockskolan
Tillagning (25 min )
- Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Låt svalna.
- Tärna halloumi och mango. Skala och hacka rödlök. Strimla tomat.
- Kärna ur, skala och tärna avokado. Lägg i en skål. Pressa över hälften av citronen och blanda, det gör att avokadon inte blir mörk.
- Stek halloumi i olja på medelhög värme tills de har fått stekyta.
- Blanda olivolja, honung och resten av citronen till en dressing.
- Blanda alla ingredienser i en salladskål och häll över dressingen.