Senapsstekt tuppbröstfilé
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Senapsstekt tuppbröstfilé

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 745

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2979 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 9%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 478 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skär ett snitt i tuppbröst längs med ena kanten. Lägg i 2 skivor prästost, vik ihop. Pensla med dijonsenap runt om. Rulla i polenta så det täcker.
  2. Skär vitkål i mindre bitar. Lägg i en vid kastrull tillsammans med smör, sirap och kummin. Bryn långsamt på medelvärme tills kålen får en brun färg.
  3. Slå på kalvbuljong och grädde. Koka i tio minuter på svag värme tills det har reducerat till hälften.
  4. Lägg en generös klick smör i en stekpanna och stek ungefär 6-7 minuter på varje sida på medelvärme. (Kontrollera innertemperatur som ska vara 70°C.)
  5. Skär upp bröstet och lägg på kålen. Strö över hackad eller plockad persilja. Servera med kokt potatis.

Passar till

Kokt potatis

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem