
Lök- och rödbetsfyllda isterband
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 205

Kcal / portion: 448

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1791 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 13%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Rödbetor inlagda 1.5 dl 2%
Persilja 1.0 kruka 1%
Ägg 1.0 styck 4%
...
![]()
Skapat av
Anna, Kockskolan
Tillagning (25 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Skala och finhacka lök. Hacka rödbetor. Hacka persilja.
- Blanda lök, rödbetor, persilja och ägg. Skär ett snitt i varje isterband. Fördela i rödbetsblandningen. Lägg korvarna i ugnsfast form.
- Stek i ugnen cirka 15 minuter.
- Servera med kokt potatis.
Kockens kommentar
Läs mer om isterband, klicka på ingrediensen.Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv