Äppel- och mozzarellasallad (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Olivolja

0.5 

dl

Balsamvinäger röd }

1.0 

msk

Salt och svartpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Äppel- och mozzarellasallad (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 163

Kcal / portion: 338

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1354 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 11%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 208 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Olivolja 0.5 dl 28%

Balsamvinäger röd } 1.0 msk 1%

Salt och svartpeppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Kärna ur och skiva äpplen. Skiva mozzarella. Grovhacka basilika.
  2. Blanda alla ingredienser i en skål. Låt dra några minuter innan servering.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem