
Kantarellgryta med färsk spenat
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 73

Kcal / portion: 334

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2007 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 2%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Skala och skiva rödlök tunt. Skala och finhacka vitlök. Grovhacka tomater. Skölj spenat noga. Slå av vattnet från bönorna och skölj noggrant.
- Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull. Lägg i rödlök, vitlök och kantareller. Fräs några minuter.
- Tillsätt tomater. Häll på vatten, buljong, soja, vinäger, salt och peppar. Låt sjuda några minuter.
- Lägg spenaten och bönorna i grytan och låt sjuda ytterligare några minuter.
- Servera med gott bröd.