Kantarellgryta med färsk spenat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 6

 

Kockskolan:

 

Så lagas svamp >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kantarellgryta med färsk spenat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 73

Kcal / portion: 334

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2007 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 2%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 460 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas svamp > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala och skiva rödlök tunt. Skala och finhacka vitlök. Grovhacka tomater. Skölj spenat noga. Slå av vattnet från bönorna och skölj noggrant.
  2. Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull. Lägg i rödlök, vitlök och kantareller. Fräs några minuter.
  3. Tillsätt tomater. Häll på vatten, buljong, soja, vinäger, salt och peppar. Låt sjuda några minuter.
  4. Lägg spenaten och bönorna i grytan och låt sjuda ytterligare några minuter.
  5. Servera med gott bröd.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem