Asiatisk gryta med blomkål (vegetarisk)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Basmatiris

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Asiatisk gryta med blomkål (vegetarisk)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 92

Kcal / portion: 707

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2828 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 5%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 766 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Basmatiris 3.0 dl 30%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka ris enligt anvisning på paketet.
  2. Skala och skiva lök. Skala och finhacka vitlök. Skala och slanta morot. Bryt blomkål i buketter. Hacka koriander.
  3. Fräs lök, vitlök, curry och gurkmeja på medelvärme utan att bränna. Tillsätt morot och blomkål och rör om.
  4. Tillsätt tomat, kokosmjölk och yoghurt. Låt puttra på svag värme cirka 15 minuter.
  5. Vänd ner spenat. Salta och peppra. Strö över koriander.

Kockens kommentar

Servera med yoghurt vid sidan om till de som tycker att det är starkt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem